کیمیا سدید دارو

کیمیا سدید دارو در جهت عرضه ی پماد عسل کیمیا در درمان انواع زخم بستر ، درمان زخم دیابت ، درمان زخم بورگر و ... فعالیت می کند با مراجعه به سایت http://kimia-sd.com اطلاعات بیشتری کسب کنید.

کیمیا سدید دارو

کیمیا سدید دارو در جهت عرضه ی پماد عسل کیمیا در درمان انواع زخم بستر ، درمان زخم دیابت ، درمان زخم بورگر و ... فعالیت می کند با مراجعه به سایت http://kimia-sd.com اطلاعات بیشتری کسب کنید.

از زخم بستر تا علائم و درمان آن

بیماری زخم بستر چیست؟

از زخم بستر تا علائم و درمان آن را در این مطلب بخوانید و در نهایت بهترین شیوه برای درمان زخم بستر برای بیمار خود برگزینید. زخم بستر چطور بیماری است؟ زخم بستر که به آن زخم فشاری نیز می گویند ضایعه ای به حساب می آید که به پوست و بافت آن آسیب جدی وارد می کند. 

می توان گفت زخم بستر در افرادی ایجاد می شود که مجبور هستند به طور طولانی مدت در وضعیت ثابت بمانند. در ادامه مقاله همراه باشید و اطلاعات کاملی را درباره زخم بستر و درمان آن را بخوانید. 

مراحل ایجاد زخم بستر در افراد

مرحله اول

رنگ پوست شما به قرمزی می زند و با فشار انگشت هم پوست سریع سفید و به حالت طبیعی خود برنمی گردد. 

مرحله دوم

لایه رویی پوست به شکل پوسته پوسته شده است و و یک زخم سطحی به رنگ صورتی روی پوست دیده می شود. 

مرحله سوم

چربی زیر پوست دیده میشود و زخم صورتی عمیق تر می شود. 

مرحله چهارم

زخم گسترده می شود و به قسمت های دیگر پوست آسیب می زند.


زخم بستر در چه افرادی و در کجای بدن مشاهده می شود؟

1. زخم بستر در افرادی که به طور طولانی مدت دراز می کشند و به پشت قرار می گیرند. این افراد در نواحی مثل پشت استخوان کتف دچار زخم می شوند. 

2. زخم بستر در افرادی که به صورت درازکش به شانه قرار دارند در نواحی مثل لاله های گوش دچار زخم می شوند.

3. زخم در افرادی که به طور طولانی مدت بر روی ویلچر می نشینند. زخم روی نواحی مثل برجستگی باسن ایجاد می شود.


شما برای ارتباط با کیمیا سدید می توانید با شماره های زیر در ارتباط باشید:

02126853725

02126853706



روش های پیشگیری از زخم دیابت

در این متن به روش های پیشگیری از زخم دیابت می پردازیم. با ما همراه باشید.

زخم پای دیابتی یکی از عارضه های جدی است که در بیماران دیابتی دیده می شود. زخم پای دیابتی می تواند منجر به قطع شدن پا شود که حتی فکر کردن به آن زجر آور است. پزشکان یکی از روش های پیشگیری از زخم دیابت را کنترل کردن هر روزه پا می دانند. یعنی شما هرروز باید پای بیمار را چک کنید و در صورت مشاهده زخم به پزشک مراجعه کنید. 

 

زخم پای دیابتی چیست و چه افرادی به آن دچار می شوند؟

زخم پای دیابتی به زخم یا جراحت بر روی پا گفته می شود. این زخم در بخش های مختلف پا و مخصوصا میان انگشتان پا بسیار شایع است. می توان گفت که تقریبا 15% افرادی که دچار بیماری دیابت هستند دچار زخم پای دیابتی می شوند.  

چه دسته از افراد دیابتی امکان دارد دچار زخم دیابت شوند؟ افراد مسن، افراد دیابتی که انسولین دریافت می کنند ممکن است دچار زخم پای دیابتی شوند. 



استفاده از کفش و جوراب مناسب

کفشی را برای پا می توان مناسب دانست که بین پنجه و لبه آن فاصله باشد و به خوبی قوس کف پارا در خود جای دهد. استفاده از جوراب هایی که کش آن ها سفت می باشد به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که جلوی گردش خون در پارا می گیرد. استفاده از جوراب های زخیم توصیه نمی شود و همچنین جوراب باید کامل خشک باشد در زمان استفاده. در خانم ها استفاده از کفش پاشنه بلند به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که می تواند به پاشنه پا آسیب جدی ایجاد کند. 

 

کاهش وزن،ترک سیگار و دخانیات

عموم افرادی که دچار زخم پای دیابتی می شوند وزن زیادی دارند. داشتن اضافه وزن یا چاقی باعث می شود که تمام وزن شما بر روی پاها قار بگیرد به همین علت باید بتوانید وزن خود را تا حد مناسبی کاهش دهید.

سیگار و استعمال سایر دخانیات یکی دیگر از مواردی است که می تواند باعث ایجاد زخم دیابتی در افراد شود. اگر به دنبال درمان زخم دیابت هستید ترک سیگار را در برنامه آینده خود قرار دهید تا بتوانید این مشکل را به راحتی برطرف کنید. 

 

درمان زخم دیابت به کمک پماد عسل کیمیا

یکی از روش های پیشگیری از زخم دیابت در پا استفاده از پماد عسل کیمیا است. یکی از روش هایی که می توانید در این زمینه در پیش بگیرید و پیشگیری از زخم دیابت را انجام دهید. 

 

شما می توانید برای مشاوره و خرید با شماره های زیر در ارتباط باشید:

02126853725

02126853706


مطالب پیشنهادی:

خطر سلامتی با عدم درمان زخم دیابت

دلایل به وجود آمدن زخم پا دیابتی

از دلایل به وجود آمدن بیماری دیابت در افراد بالا رفتن قند خون در طولانی مدت می باشد که یکی از مشکلاتی که با وجود این بیماری ایجاد می شوند زخم پای دیابت می باشد.

بیماری دیابت می تواند باعث مشکلات دیگری مانند ضعف بینایی، بیماری های قلبی، بیماری کلیوی، فشار خون، قطع عضو و… دیگر موارد بشود.


دلایل به وجود آمدن زخم دیابت چیست؟

- خشک شن بیش از حد پوست پا

- ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن

- اختلال حسی به دلیل شرایط محیلی

- اختلال در خون رسانی به بافت های آسیب دیده



افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند عموما دچار مشکل زخم دیابت می شوند و باید به فکر درمان زخم دیابت باشند. اما همه افرادی که دیابت دارند این مشکل را پیدا نمی کنند.


می توان گفت که علائم زیادی وجود دارد تا شما متوجه شوید که بیمار شما دچار زخم پای دیابتی شده است به موارد زیر توجه کنید:

- سوزن سوزن شدن پای بیمار

- حس نکردن انگشتان پا - تغییرات در رنگ پوست بیمار

- تغییر دمای پوست

- ایجاد زخم های خشک در بالا یا زخم هایی همراه با ترشح

- تغییر شکل پاها

- سوزش دردناک پا


برای ارتباط با کیمیا سدید با شماره های زیر در ارتباط باشید:

02126853725

02126853706